Bon dia!






Benvinguts al meu bloc. Per començar, vull fer-vos una descripció personal. Em dic Leire i visc a El Masnou, tinc 18 anys i vaig fer el batxillerat social. Estic començant la carrera d'educació infantil i l'he escollit ja que treballo amb nens de 5 a 8 anys fent de professora de violí. En un futur, m'agradaria ser una bona professora amb experiència i amb coneixements.



En aquest bloc publicaré diferents tipus de documents o webs, com per exemple exercicis de l'aula, espais webs, reflexions sobre el propi procés d'aprenentatge, etc.





Gràcies per visitar el bloc































dilluns, 29 de novembre del 2010

La tempesta

Jclic és un programa lliure i senzill d’instal•lar. Amb ell, podrem crear jocs i activitats educatives: trencaclosques, mots encreuats, sopes de lletres...
Jclic està format per quatre aplicacions, JClic applet que permet posar les activitats JClic dins una pàgina web; JClic player que no cal estar connectat a internet i es poden realitzar les activitats; Jclic author que permet crear, editar i publicar activitats de manera més senzilla i intuïtiva; i Jclic reports que recull dades sobre els resultats d'activitats fetes.

A classe hem utilitzat el Jclic author i hem creat un trencaclosques i una activitat de relacionar:




dimarts, 9 de novembre del 2010

Mapa conceptual

Ahir, a classe de TIC, vàrem parlar dels mapes conceptuals i vam utilitzar el programa Cmap Tools. Aquest és un procés  intel·lectual que facilita un aprenentatge significatiu, ens ajuden a organitzar els nostres coneixements: per seleccionar conceptes, reflexionar sobre la creació de cada concepte amb tots els altres i representar adecuadament una gràfica.

Després, cada un va crear un mapa conceptual a partir del text sobre el Dia de Nadal que va penjar el professor al suro del Blink. Aquest és el que jo vaig crear.





dilluns, 8 de novembre del 2010

Fluxogrames

Per a crear fluxogrames, he utilitzat el programa gliffy online crear, guardar i editar diagrames de flux. A partir d'aquí, he fet una cruïlla amb semàfors i diferents simbologies molt definides que podem destacar:



http://gestioinformacio.blogspot.com/2009/11/eines-de-suport-al-pensament-els_04.html