Bon dia!






Benvinguts al meu bloc. Per començar, vull fer-vos una descripció personal. Em dic Leire i visc a El Masnou, tinc 18 anys i vaig fer el batxillerat social. Estic començant la carrera d'educació infantil i l'he escollit ja que treballo amb nens de 5 a 8 anys fent de professora de violí. En un futur, m'agradaria ser una bona professora amb experiència i amb coneixements.



En aquest bloc publicaré diferents tipus de documents o webs, com per exemple exercicis de l'aula, espais webs, reflexions sobre el propi procés d'aprenentatge, etc.





Gràcies per visitar el bloc































dimarts, 28 de desembre del 2010

Recursos d'internet

Delicious: és una web de servei de gestió d'adreces d'interès socials. Permet pujar a la xarxa les adreces d'interès de manera que són consultables a través d'Internet i no només en local. També facilita la categorització amb etiquetes (paraules clau) fet que agilitza la localització. Inclús es poden compartir amb altres usuaris del servei i així conèixer qui ha desat un determinat enllaç.

http://www.delicious.com/

iGoogle: és una pàgina de Google personalitzada, en el qual es poden afegir notícies, fotografies, etc. i altres des de la web personal.

http://www.google.es/ig

Dropbox: és un disc dur online i gratuït, i té una capacitat de 2G. El servei permet, als usuaris, emmagatzemar i sincronitzar arxius en línia i entre ordinadors, i compartir arxius i carpetes amb altres.

http://www.dropbox.com/ 


Mozilla Firefox: és un navegador web lliure desenvolupat pel projecte Mozilla. Ofereix millors presentacions i més segures que el navegador Internet Explorer. Firefox és un navegador multiplataforma i està disponible en diverses versions de Microsoft Windows, Mac OS X, Linux i altres sistemes basats en Unix.


Gmail: és un servei gratuït de correu electrònic de Google. Aquesta facilita la cerca de missatges i, a més, inclou més de 5 GB d’espai d’emmagatzemament.

https://mail.google.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada