Bon dia!






Benvinguts al meu bloc. Per començar, vull fer-vos una descripció personal. Em dic Leire i visc a El Masnou, tinc 18 anys i vaig fer el batxillerat social. Estic començant la carrera d'educació infantil i l'he escollit ja que treballo amb nens de 5 a 8 anys fent de professora de violí. En un futur, m'agradaria ser una bona professora amb experiència i amb coneixements.



En aquest bloc publicaré diferents tipus de documents o webs, com per exemple exercicis de l'aula, espais webs, reflexions sobre el propi procés d'aprenentatge, etc.





Gràcies per visitar el bloc































dijous, 30 de desembre del 2010

Video i educación, capítol 1

Hi ha un sistema visual i auditiu: el visual hi destaca més que no pas el verbal i hi faciliten la comunicació. Per tant és molt recomanable en els àmbits educatius.
  La diferència entre aquests dos és que el verbal es raona, i l'audiovisual són emocions, la raó analitza, en canvi, l'emoció ens impulsa, ens implica personalment. Tot i així, els dos transmeten idees i permeten comunicar-nos.

Per tant, el llenguatge audiovisual és aquell que comunica les idees a través de les emocions, comunicar les intencions en el mateix acte de suscitar emocions.

En el llibre de Video i educación mostra els dos hemisferis cerebrals.
                                                                      

- Hemisferi esquerra: Controla la part dreta del cos, radiquen àrees com ara la lectura, l'escriptura, el càlcul i la classificació. En general, funcions lligades al llenguatge i l'abstracció. Aquest hemisferi és l’analític, dominant i actiu.
Un exemple d’aquest és la breu història de Catalunya, vídeo individual per a aprofundir i remarcar aspectes de la lliçó, per aprendre dades.

- Hemisferi dret: Controla la part esquerra del cos i reconeix els rostres, la distinció, recorda formes i reconstrueix mentalment els conjunts a partir de fragments. En general, funcions no verbals. Aquest hemisferi és l’emocional, el creatiu i el sintètic.
Un exemple d’aquest és Dinner for two, vídeo motivador amb música per tal d’ajudar al relat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada